FLEX OFFICES

Met plezier naar kantoor!

In B-26 huur je de ideale kantoorruimte op maat. Op basis van goede contracten kun je bij ons al een werkplek huren vanaf 20 m². En ook grotere units van bijvoorbeeld 250 of 500 m² kun je bij ons huren. De ruimtes zijn sfeervol, hoogwaardig afgewerkt, duurzaam en voorzien van verschillende faciliteiten om direct aan de slag te kunnen! Denk aan onbeperkt koffie en thee, goede wifi, schone toiletten, enzovoort. Ideaal voor wie een professionele werkomgeving zoekt waar je zorgeloos en met plezier kunt werken.

Er is een wisselend aanbod van beschikbare werkplekken. Kijk wat het beste bij jou past en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Vul het contactformulier in en informeer naar de vele mogelijkheden.

Previous slide
Next slide

Beschikbare units van B-26

Klik op de beschikbare units voor meer informatie .

Contact

Ben jij per direct op zoek naar een professioneel kantoor? Kies voor B-26 Flex Offices; gevestigd langs de A-12 en direct tegenover het NS station in de wijk Meerzicht in Zoetermeer.

Neem contact met ons op door onderstaand je gegevens in te vullen. Wij zijn je graag van dienst.

Na het invullen van dit contactformulier nemen we binnen 3 werkdagen contact op. Je kunt ons ook, tussen 8:00 en 17:00 uur, telefonisch bereiken op 085‑073 19 60.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.